Zetor 25A

{image:text}

Marsipaanista voi muovailla kaikenlaista. Tässä Zetor 25A- traktorin teko-ohje, jossa voi soveltaa omaa mielikuvitustaan!


Pyöritä vihreästä marsipaanista koneen runko. Kauli mustaa marsipaania ja paina kahdella erikokoisella rengasmuotilla renkaat. Koverra marsipaanityökalulla renkaisiin kolot, tasoittele koloja sormin. Kauli keltaista marsipaani ja ota pienemmillä rengasmuotilla palat renkaisiin, tee niihin reiät ja lisää pieni vihreä marsaanipallo keskelle.


Lisää yksityiskohtia, mm. koneen etuosaan. Painele, muotoile, koverra ja pyöritä. Tee renkaisiin urat. Kauli mustaa marsipaania, leikkaa ohuita nauhoja ja pätki sopiviksi paloiksi. Laita limittäin renkaan päälle vuorotellen. Tee renkaiden taustalle lokasuojat, kiinnitä renkaat koneeseen painamalla ne kiinni. Tee “moottori” pyörittämällä erikokoista mutkaa ja “härveliä”. Pyöritä pienet lamput ja savupiippu. Muotoile istuin ja ratti. Spritsaa valkosuklaalla Zetor25A ja onnitteluteksti. Kaulitse traktorille alusta, purista “heinää” valkosipulinpuristimella.