Pohja:
4 munaa
1 ½ dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
200 g vadelmamarmeladia
3 dl vispikermaa
1 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria
Suklaakreemi:
200 g taloussuklaata
100 g suolatonta voita
2 dl tomusokeria
- Vatkaa munat ja sokeria todella kuohkeaksi, lisää keskenään sekoitetut jauhot siivilän läpi varovasti sekoittaen joukkoon. Kumoa uunipellille ja paista +225 ast. n.8-10 min.
- Valmista täyte. Vatkaa ensin kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon vadelmamarmeladi ja sokerit.
- Ota sydänmuotilla sekä kansi että pohjaosa kääretorttupohjasta, levitä täytettä paksusti palojen väliin. Aseta leivos leivoskapseliin ja kostuta vasta sen jälkeen sekä kansi ja käännön jälkeen toinen puoli (pysyy koossa paremmin).
- Laita leivokset jääkaappiin ja valmista kreemi. Sekoita sulatettu suklaa voin ja tomusokerin joukkoon. Levitä kreemi pursottamalla leivoksen sivuille.
- Koristele pinta marsipaanilla, ota samalla sydänmuotilla marsipaanista sydän ja laita leivoksen päälle. Leivokset voi koristella myös sokerimassalla!
