Veriappelsiini-suklaakakku

{image:text}

* 2 dl sokeria
* 175 g voita
* 3 kananmunaa
* 3½ dl vehnäjauhoja
* 2 tl leivinjauhetta
* 200 g tiramisun makuista rahkaa
* 100 g tummaa suklaata rouheena
* 1 veriappelsiinin puristettu mehu & hedelmäliha

1. Vaahdota sokeri ja pehmeä voi kuohkeaksi vaahdoksi, lisää huoneenlämpöiset kananmunat yksitellen voimakkaasti vatkaten joukkoon.
2. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja sihtaa ne siivilän läpi massaan.
3. Sekoita tiramisun makuinen rahka joukkoon, sekä rouhitu suklaa ja veriappelsiin mehu & hedelmäliha.
4. Voitele kehys-kakkuvuoka ja kaada massa vuokaan.
5. Paista kakku uunin alatasolla +175 asteessa noin 55-60 minuuttia.
6. Koristele kakku mielesi mukaan. Tämä kakku koristeltiin sokerimassalla, teksti kirjoitettu elintarviketusseilla.

Voit leipoa kahvikakun myös tavalliseen kakkuvuokaan.