Valkosuklaabebet

{image:text}

pohjataikina:
200 g voita
1 dl sokeria
1 kananmuna
n. 4 dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta

täyte:
150 g suolatonta voita
2 ½ dl mansikkatomusokeria
80 g sulatettua valkosuklaata
kuorrutus: valkosuklaata

koristelu: nonparelleja
Sekoita pohjataikinan ainekset keskenään sekaisin. Kaulitse taikina jauhotetulla pöydällä ja paina siitä pyöreällä muotilla paloja, laita palat minimuffinssipellin koloihin n. hieman alle puoliväliin saakka.
Paista pohjat uunin keskitasolla +175 asteessa noin 15- 20 minuuttia. Kumoa pohjat vuoasta ja paista seuraava satsi.
Valmista täyte vaahdottamalla huoneenlämpöinen voi ja vatkaa joukkoon tomusokeri ja lisää lopuksi sulatettu suklaa. Täytä pohjat kreemillä paletin avulla- bebeille on ominaista keskeltä kupolimainen muoto. Ennen kreemin laittoa voi halutessaan pursottaa vähän lempihilloa pohjan päälle. Nosta bebet jääkaappiin jotta kreemi jähmettyy.
Sulata valkosuklaa ja kuorruta bebet, ripota pinnalle nonparelleja.