Valkosuklaa appelsiinitorttu

{image:text}

Pohja:
100 g voita
½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 ½ dl vehnäjauhoja
½ dl vehnärouhetta
1 rkl kylmää vettä

Täyte:
250g flora vanillaa
200g appelsiinijogurttia
100g valkosuklaata sulatettuna
5 liivatelehteä

Koristelu:
marjoja

1. Sekoita taikinan aineet keskenään, kääri tuorekelmuun ja anna levätä kylmässä noin tunnin ajan.
2. Kauli taikina ja laita irtopohjavuokaan (24cm). Pistele haarukalla reikiä pohjaan.
3. Paista pohjaa +225 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes pohja näyttää kypsältä.
4. Jäähdytä pohja ja irrota varovaisesti vuoasta.
5. Sekoita täytteen ainekset ja kaada pohjan päälle.
6. Anna hyytyä kylmässä muutama tunti ja koristele!