Vaimolle unohduskakku

{image:text}


kakkupohja 20 cm:
5 kananmunaa
1½ dl sokeria
2½ dl vehnäjauhoja
¾ tl leivinjauhetta

täyte:
125 g hedelmäpassion-hyydykejauhetta
4 dl vispikermaa

200 g trooppista hilloa

kostutus:
appelsiinimehua

koristelu:
sokerimassasta tehty filmikela
sokeripaperille tulostettuja kuvia

Vatkaa kananmunat ja sokeri napakaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut vehnäjauhot ja leivinjauhe siivilän läpi varovasti puhtain käsin sekoittaen joukkoon. Kaada massa voideltuun kakkuvuokaan. Paista kakku uunin alatasolla +175 asteessa noin 40 minuuttia.
Sekoita hyydykejauhe 1 desiin huoneenlämpöistä nestettä. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita hyydykeliuos siihen. Kostuta kolmeen osaan leikatun kakkupohjan alin osa, levitä sille marmeladia ja päälle täytettä. Laita toinen pohja päälle, kostuta se ja kokoa kakku samalla tavalla, jätä hieman kermatäytettä kakun pinnalle. Kostuta vielä ylin pohja ja levitä kermatäytettä kakun pinnalle ja reunoille ohuesti. Nosta kakku jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli. Kaulitse kuorrutteet noin 3 mm:n paksuiseksi levyksi ja nosta kakun päälle, leikkaa ylimääräinen kuorrute kakun alareunasta pois.