Unelmakakut-kirja

{image:text}

Pohja 1 kpl:

4 kananmunaa
1½ dl sokeria
1dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:

4 dl kermaa
250 g mascarpoune-tuorejuustoa
2 tl vaniljasokeria
½ dl sokeria
250 g vadelmamarmeladia

Kostutus:

3-4 dl maitoa

Kuorrutus:

400 g valkoista sokerimassaa

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoki. Lisää keskenään sekoitetut jauhot siivilän läpi varovasti sekoittaen.
2. Paista leivinpaperilla vuoratun uunipellin päällä +200 asteessa noin 8- 10 minuuttia. Tarvitse kaksi pohjaa joten valmista toinen pohja samalla tavalla.
3. Leikkaa jäähtyneet pohjat niin, että saat niistä kolme kerrosta.
4. Vaahdota kerma ja sekoita siihen tuorejuusto sekä sokerit.
5. Kostuta pohja ja levitä sille vadelmamarmeladia. Levitä kerma-tuorejuustotäytettä päälle. Lisää toinen pohj, kostuta ja täytä kakku samalla tavalla (jätä kermatuorejuustotäytettä hieman kuorrutteen alle), kostuta myös ylimmäksi tuleva pohja.
6. Levitä loppu kermatuorejuustotäyte kakun pinnalle tasaisesti. Kaulitse valkoista sokerimassaa ja nosta kakun päälle.
7. Nosta aikaisemmin maalattu kakkukuva kanneksi. Kaulitse kirjan takareuna marsipaanista ja sivele sokerikuorrutteen pinnalle hieman vettä että marsipaanilevy pysyy kiinni. Sekoita samaa väriä kuin kannessakin ja maalaa takaosa. Pastavärit ovat tähän hommaan erinomaisia, niitä kannattaa laimentaa valkoisella värillä.
8. Vedä ohuita viivojakirjan valkoiseen osaan lehdiksi.