Tomaattinen fetapiirakka

{image:text}

pohja:
250 g maitorahkaa
2 dl kauraisia sämpyläjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 kananmuna

täyte:
250 g sipulisekoitus- Cuisinea
70 g tomaattipyreetä
3 dl juustoraastetta
1 sipuli
1 iso tomaatti
200 g fetajuustoa
basilikaa
valkosipulirouhetta myllystä

Sekoita pohjan ainekset keskenään sekaisin. Painele taikina voidellun, halkaisijaltaan 28 cm:n piirakkavuoan reunoille ja pohjalle. Esipaista pohjaa uunin alatasolla 200 asteessa noin 6-8 minuuttia.
Sekoita sipulisekoitus-cuisine ja tomaattipyre keskenään sekaisin, levitä seos pohjan päälle. Ripota päälle juustoraaste, silputtu sipuli ja pilkottu fetajuusto. Leikkaa tomaatti renkaiksi, laita päälle ja ripota mausteet vielä pinnalle.
Paista piirakka kypsäksi uunin alatasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.