Toffeesuklaapalat

{image:text}

3 kananmunaa
2 ½ dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
½ dl vanilliinikreemijauhetta
2 rkl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
1 dl maitoa
150 g sulaa voita
1 rulla toffeesuklaanappeja

Kostutus:
1 dl 10% sokerivettä
10- 15 tippaa rommiaromia

Kuorrutus:
mansikkatomusokeria
vettä

1. Vatkaa huoneenlämpiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon varovasti sekoittaen vuorotellen maidon kanssa.
3. Lisää lopuksi sula rasva ja sekoita varovasti.
4. Voitele noin 20 x 20 cm:n vuoka ja kaada massa kakkuvuokaan.
5. Painele suklaanapit kakkumassaan kakkuvuoan pohjaan asti.
6. Paista +175 asteessa uunin alatasolla noin 50 minuuttia.
7. Anna jäähtyä ja kostuta suklaapalat halutessasi, mikä ei ole välttämätöntä.
8. Kuorruta mansikkatomusokeri-vesiseoksella. Sekoita tomusokeriin vähin erin vettä kunnes kuorrutteesta tulee hyvin levittyvää. Voit sihdata pinnalle vielä tomusokeria!