Sydänpiparit

{image:text}

Sydänpipareiden väliin voi sujauttaa lempimarmeladia ja koristelun voi tehdä samalla muotilla painamalla kaulittavasta kuorrutteesta sydämen muotoisia paloja jotka svoi suihkauttaa vielä helmiäisspraylla. Päälle voi laittaa HollyLeaf-muotilla painettuja lehtiä sekä punaisesta marsipaanista pyöritettyjä palloja.

400 g voita
2½ dl sokeria
2 kananmunaa
9 dl vehnäjauhoja
4 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta

väliin:
300 g vadelmamarmeladia

päälle:
vadelmanmakuista kuorrutetta

Vaahdota voi ja sokeri, vatkaa kananmunat joukkoon.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Nosta taikina jääkaappiin vartin ajaksi.
Kauli taikina ja ota pikkuleipämuotilla paloja, paista palat uunin keskitasolla 200 asteessa noin 8-10 minuuttia.
Levitä jäähtyneiden pikkuleipien väliin marmeladia.
Pikkuleivät voi koristella kaulittavalla kuorrutteella, josta kaulimisen jälkeen painetaan samalla pikkuleipämuotilla paloja, palat voi kiinnittää pikkuleipiin sipaisulla marmeladia.