Sydänpalat 15 kpl

{image:text}

Nämä pikkuherkut valmistuvat tosi helposti, ja aromia vaihtamalla niistä saa erimakuisia, mutta ne voi tehdä myös ilman aromia. Valkosuklaalla kuorrutettuna niistä saisi myös ihanan kauniita ja jouluisia.

1 kananmunan valkuainen
6-8 tippaa mansikka-aromia
pienen pieni tippa vaaleanpunaista pastaväriä
n. 5 dl tomusokeria
tummaa suklaata

Vatkaa huoneenlämpöinen valkuainen kovaksi vaahdoksi, lisää aromi, pastaväri ja tomusokeri, sekoita seos kiinteäksi.
Kauli massa tomusokerin avulla levyksi ja paina siitä pienellä sydämenmuotoisella muotilla paloja.
Sulata suklaa ja kasta palat siinä, jonka jälkeen voit nostaa ne jääkaappiin hetkeksi.
Päälle voi lopuksi spritsata sulatettua suklaata.