Sunnuntaikakku

{image:text}

Pohja:
20 kpl Marie-keksiä
50 g voita
100 g maustam. tuorejuustoa
1 rkl sokeria

Täyte:
100 g vadelmamarmeladia
4 dl vispikermaa
80 g valkosuklaata
200 g vaniljakreemiä
2 liivatetta
punaista elintarvikeväriä

Päälle:
punaista marsipaania
kookoshiutaleita
koristepikeeriä

1. Murusta keksit pohjaan, pehmitä voi, sekoita kaikki pohjan ainekset hyvin ja painele halkaisijaltaan 18cm irtopohjavuoan pohjalle.
2. Sulata suklaa, vaahdota kerma, sekoita täytteen ainekset ja lisää pieni määrä elintarvikeväriä.
3. Laita hytymään kylmään muutamaksi tunniksi.
4. Kaulitse ohut marsipaani päälle.
5. Valmista koristepikeeri sekoittamalla vettä ja tomusokeria, kunnes se on pursotettavaa. Pursottele koukeroita mielesi mukaan, voit lisätä vielä sokerihelmiä ja kookoshiutaleita reunoille.