Muffinssit, gluteeniton, vähäsokerinen

{image:text}
4 kananmunaa
2 dl Canderel-makeutusainetta
2 dl (80 g=1 pss) mantelijauhetta
½ dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
100 g 70-85% tummaa suklaata
½ dl voita

kuorrutus:
1 dl kuohukermaa
200 g tummaa suklaata

Vaahdota huoneenlämpöiset kananmunat ja makeutusaine. Lisää keskenään sekoitetut mantelijauhe, perunajauhe ja leivinjauhe varovasti käännellen massaan.
Sulata suklaa ja voi, sekoita ne keskenään ja lisää joukkoon varovasti sekoittaen.
Paista muffinssit uunin keskitasolla +200 asteessa noin 15 minuuttia.
Valmista kuorrutus laittamalla kuohukerma paksupohjaiseen kattilaan, lisää pilkotut suklaat ja hämmennä kunnes suklaa on sulanut ja seos on tasaista. Kuorruta muffinssit kuorrutteella.