Suklaakinuskikakku

{image:text}

Kääretorttupohja:
4 kananmunaa
1½ dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja'1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Kostutus:
vaniljasokerilla maustettua maitoa

Suklaatäytteet:
200 g rahkaa
4 dl kermaa
100 g valkosuklaata
100 g maitosuklaata
300-500 g mansikoita

Kinuskikuorrute:
2 dl kuohukermaa
vajaa 2 dl fariinisokeria
pari rkl voita

Vatkaa munat ja sokeri. Lisää keskenään sekoitetut jauhot siivilän läpi varovasti sekoittaen. Paista leivinpaperilla vuoratulkla uunipellillä n. 8-10 min.
Leikkaa kääretorttupohja niin, että saat siitä 3 osaa.Yhden pohjaosan joutuu tekemään palasista.

Vaahdota kerma löysästi, sekoita rahka joukkoon. Sulata suklaat eri astioissa, jaa kermarahka kahteen astiaan ja sekoita toiseen maitosuklaa, toiseen valkosuklaa.
Levitä kostutetulle torttupohjalle maitosuklaatäye ja päälle lohkottuja mansikoita. Laita sitten se osista koottu pohja ja kostuta. Levitä valkosuklaatäyte ja päälle mansikat.
Vielä viimeinen pohjosa ja kostutus.

Laita kuohukerma kattilaan ja lisää fariinisokeri. Keitä kunnes seos on saostunut, lisää voi. Anna jäähtyä himan ennenkuin kaadat kakun päälle. Koristele kakun sivut hasselpähkinärouheella tai millä vain! Päälle ripottelin kookoshiutaleita kun tykätään niistä paljon.