Suklaajuustokakku

{image:text}

pohja:

100 g tummaa suklaata
1 dl sekalaista pähkinärouhetta
8 dl suklaariisimuroja

täyte:

2 dl vispikermaa
2 dl turkkilaista jogurttia
400 g maustamatonta tuorejuustoa
½ dl sokeria
130 g valkosuklaata
100 g minttukrokanttisuklaata
30 grammaa tummaa suklaata
6 liivatelehteä + 2½ rkl vettä

Sulata pohjaan tuleva suklaa ja sekoita siihen rouhitut pähkinät ja riisimuro.
Pingota leivinpaperi halkaisijaltaan 25 cm irtopohjavuokaan ja painele pohjaseos siihen.
Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita siihen jogurtti , tuorejuusto ja sokeri.
Laita liivatelehdet kylmän veteen likoamaan.
Sulata tummat suklaat omassa astiassa ja valkosuklaa omassa.
Jaa täyte kahteen osaan ja sekoita toiseen puoleen tummat suklaat ja toiseen valkosuklaa.
Purista liivatelehdistä kylmä vesi pois ja kuumenna 2½ rkl vettä kiehuvaksi, esim. lasissa mikrossa. Liuota liivatelehdet kuumaan veteen ja lisää puolet liivateliuoksesta suklaatäytteeseen ja puolet valkosuklaatäytteeseen.
Kaada valkosuklaatäyte pohjan päälle ja lopuksi tummasuklaatäyte päälle.
Nosta kakku jääkaappiin hyytymään muutaman tunnin ajaksi tai pakkaseen tunniksi.
Rouhi pinnalle halutessasi tummaa suklaata tai koristele muulla tavoin.