Suklaacharlotta

{image:text}

Pohja:
4 munaa
1 ½ dl sokeira
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
½ dl kaakaojauhetta

Kääretortun täyte:
n. 300 g vadelmamarmeladia
2 dl vispikermaa
2 dl vaahtoutuvaa suklaakastiketta
4 liivatetta

Charlotan täyte:
2,5 dl floravispiä
100 g valkosuklaata
100 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g mustikkahilloa
4 liivatetta

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sekoitetut jauhot siivilän läpi.
2. Levitä uunipellille ja paista +225 ast. n.10 min.
3. Anna jäähtyä paiston jälkeen.
4. Levitä jäähtyneelle levylle kääretortun täyte.
5. Kääri rullalle ja anna hyytyä jääkaapissa puoli tuntia.
6. Vaahdota floravispi, sulata suklaa, liota liivatteet ja sekoita kaikki täytteen ainekset.
7. Vuoraa syvä kulho kelmulla ja leikkaa kääretortusta palat, vuoraa kulho niillä.
8. Kaada täyte kulhoon, leikkaa vielä palat päälle (kakun pohjaksi).
9. Anna hyytyä jääkaapissa ainakin 3 tuntia, kumoa tarjoilualustalle.