Suklaa marenkikakku

{image:text}

marenkipohjat:

6 kananmunan valkuaista
2½ dl sokeria
50 g suklaarouhetta

suklaatäyte:

1 dl kuohukermaa
200 g taloussuklaata

väliin:

150 g persikkaa

päälle:

suklaarullia
persikkaa
suklaamunia

1. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi lisäten sokeria pienin erin joukkoon. Lisää lopuksi suklaarouhe varovasti käännellen.
2. Pursota marenkivaahdosta 3 pyöreää pohjaa leivinpaperille ja kuivata ne uunin alatasolla 125 asteessa reilu 1½ tuntia.
3. Valmista täyte kuumentamalla kerma paksupohjaisessa kattilassa, lisää joukkoon pilkottu suklaa. Kun suklaa on täysin sulanut ota kattila pois liedeltä.
4. Kaada suklaatäytettä marenkipohjan päälle, ripota päälle pilkottuja persikoita. Laita toinen pohja päälle ja täytä samalla tavalla. Aseta kolmas pohja ja kaada päälle suklaatäytettä, persikanpaloja ja suklaamunia.