Smurffiina-kakku

{image:text}

Kakkuun tarvitaan 2 kääretorttupohjaa, tässä yhden pohjan ohje:

* 4 kananmunaa
* 1½ d sokeria
* 1½ dl vehnäjauhoja
* ½ dl perunajauhoja
* 1 tl leivinjauhetta

täyte:

* 5 dl mansikkakermaa
* 200 g maustettua rahkaa (valkosuklaa-lime)
* 200 g mansikkamarmeladia

kostutus:

* 4 dl lime-verigreippi limpparia

kuorrutus:

* sinistä ja keltaista marsipaania
* valkoista sokerimassaa

1. Vatkaa huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut jauhot siivilän läpi varovasti sekoittaen. Kaada massa leivinpaperilla vuoratulle syvälle uunipellille ja paista uunin keskitasossa +200 asteessa noin 8 minuuttia. Valmista toinen pohja sillä aikaa paistokuntoon.
2. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon maustettu rahka.
3. Laita kääretorttupohjat päällekkäin ja leikkaa smurffiinan hahmo. Kostuta alin pohja ja levitä sille mansikkamarmeladia, levitä kermatäytettä päälle.
4. Laita toinen pohja ja kostuta sekä täytä samalla tavalla. Kokoa kolmas pohja kanttipaloista. Levitä kootun kakun pinnalle loput kermatäytteestä.
5. Kaulitse marsipaanit ja kuorruta kakku.