Savulohipikarit

{image:text}
Savulohipikarit

taikina:
gluteenitonta voi-tai lehtitaikinaa

täyte:
150 g kylmäsavulohta
200 g valkosipuli-tuorejuustoa
2 tl sitruunamehua
120 g smetanaa
tilliä

Kaulitse taikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Leikkaa levy noin 3 cm pitkiksi siivuiksi ja voitele siivujen toinen reuna kananmunalla.
Kierrä voitaikinasiivut metallisten sarvimuottien ympärille niin, että kananmunalla voideltu puoli tulee seuraavaan kierrettävään taikinaan kiinni.
Paista tötteöt uunin keskitasolla +225 asteessa noin 15-20 minuuttia tai kunnes ne näyttävät kypiltä.
Irrota jäähtyneet sarvet varovasti muoteista.
Valmista täyte pilkkomalla lohi ja sekoita siihen kaikki täytteen muut ainekset sekaisin.
Laita täyte pursotinpussiin ja pursota täyte sarvien sisälle, tarjoa sarvet pikareista.