Salibandykakku

{image:text}

kakkua varten tarvitaan kaksi kpl kääretorttupohjia, tässä yhden pohjan ohje:

4 kananmunaa
1½ dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

kinuskitäyte:
3 dl kuohukermaa
3 dl fariinisokeria
6 dl vispikermaa
400 g mangon makuista tuorejuuustoa

mangohillo:
500 g mangokuutioita (pakasteena)
2 dl hillo-marmeladisokeria
kostutus:
appelsiinimehua

kuorrutuskreemi:
125 g voita
250 g tomusokeria
½ rkl maitoa

kuorrutus:
sokerimassaa

Valmista ensin täyte laittamalla kuohukerma ja fariinisokeri kattilaan, anna kiehua hiljalleen noin 40 minuuttia kunnes seos sakenee, anna jäähtyä hyvin pakkasessa tai jääkaapissa.
Valmista mangohillo laittamalla hieman sulaneet hedelmäpalat tai marjat mikronkestävään kulhoon ja sekoita joukkoon hillo-marmeladisokeri.
Kuumenna täydellä teholla noin 3 minuuttia ja sekoita. Kuumenna vielä toiset 3 minuuttia kunnes sokeri on täysin sulanut ja sekoita lopuksi.
Nosta hillo jääkaappiin jäähtymään.
Valmista pohja vatkaamalla huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen. Kaada massa leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle ja paista pohja kypsäksi +225 asteessa noin 8 minuuttia. Valmista toinen pohja samalla tavalla. Valmista täyte vaahdottamalla kerma vaahdoksi, vaahdota jäähtynyt kinuskitäyte ja yhdistä seokset.
Vuoraa pyöreä kulho tuorekelmulla ja laita pohjalle pyöreä pala kääretorttupohjaa.
Kostuta pohjaa ja levitä päälle mangohilloa. Levitä mangohillon päälle kinuski-kermavaahtoa ja nosta toinen pohja päälle. Kostuta se ja levitä mangohilloa ja taas kinuskikermavaahtoa. Kokoa kakku samalla tavalla loppuun saakka, kostuta vielä ylin pohja. Kumoa kakku tarjoilualustalle.
Valmista sokerikreemi vaahdottamalla pehmeähkö voi ja tomusokeri sekaisin, sekoita joukkoon maito.
Kuorruta kakun pinta sokerikreemillä. Kaulitse sokerimassa levyksi ja nosta kakun päälle.
Koristele kakku sokerimassaasta tai marsipaanista valmistetuilla pelaajilla!