Rooman muffinssit

{image:text}


3 kananmunaa
1½ dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
50 g voita
½ dl kuohukermaa
50 g suklaarouhetta
50 g mustikkamarmeladia (paistonkestävää)

kuorrutus:
200 g sitruunanmakuista tuorejuustoa
2 dl vispikermaa

koristelu:
sokerimassasta tai marsipaanista tehtyjä neilikoita

Vatkaa huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri vaahdoksi, Lisää keskenään sekoitetut vehnäjauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri
vuorotellen maidon ja sulatetun voin kanssa joukkoon varovasti sekoittaen.
Sekoita lopuksi massaan rouhittu suklaa ja mustikkamarmeladi.
Pursota massa muffinssivuokiin ja paista uunin keskitasolla +200 asteessa noin 15- 20 minuuttia.
Valmista kuorrutus vaahdottamalla kerma, vatkaa joukkoon tuorejuusto. Pursota kuorrutus muffinssien päälle ja koristele muffinssit sokerimassa- tai marsipaanineilikoilla!