Postikakku

{image:text}

6 munan kakkupohja:

340 g kananmunia
238 g sokeria
238 g vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

kostutus:
3½ dl 10% sokerivettä

täyte:
5 dl vispikermaa
125 g mansikkahyydykejauhetta
250 g tropical-hilloa

kuorrutus ja koristelu:
400 g luonnonvaaleaa marsipaania
sokerimassasta tehtyjä “kortteja ja kirjeitä”

1. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti vatkate, lisää keskenään sekoitetut jauhot siivilän läpi varovasti puhtain käsin sekoittaen.
2. Paista uunin alatasolla 175 asteessa 40 minuuttia.
3. Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää hyydykejauhe ohjeen mukaan joukkoon.
4. Leikkaa hyvin jäähtynyt kakkupohja kolmeen osaan, kostuta alin pohja ja levitä pinnalle hilloa. Lisää kermahyydyketäyte ja laita toinen kakkupohja päälle. Kostuta ja täytä kuten edellä, lisää viimeinen kakkupohja ja kostuta.
5. Levitä ohut kerros kermahyydyketäytettä kakun pinnalle ja kaulitse marsipaani noin 3mm paksuiseksi.
6. Nosta marsipaani kakun päälle ja koristele.