Perhoskakku

{image:text}

7 munan kakkupohja

täyte:

4 dl vispikermaa
200 g maitorahkaa
4 tl sokeria
2 tl vaniljasokeria
300 g mansikkahilloa

kostutus:

3½ dl mehua/maitoa, muuta nestettä

kuorrutus ja koristelu:

sokerimassaa noin 300 g
4 dl kermavaahtoa, joka värjätty pastaväreillä
sokerimassa-kukkasia
vohveliperhosia

Leikkaa hyvin jäähtynyt kakkupohja kolmeen osaan.
Vatkaa vispikerma vaahdoksi, vatkaa joukkoon myös maitorahka ja mausta sokereilla. Kostuta alin pohja ja levitä päälle mansikkahilloa. Lisää kermavaahto-rahkaseosta hillon päälle ja aseta toinen pohja päälle. Täytä kakku samalla tavalla ja kostuta vielä ylin päälle tuleva pohja. Säästä kerma-rahkaseosta vielä kakun kuorrutteeksi.
Levitä loput kermavaahdot kakun päälle ja nosta kaulittu sokerimassa päälle.
Vatkaa kermaa vaahdoksi ja värjää se pastavärillä.
Pursota 15 mm:n lehtityllalla kakun reunoille kermavaahtoa ja päällyskoukerot 14 mm:n tähtityllalla.
Irrota perhoset varovasti arkista, ja koristele kakku niillä sekä pienillä sokerimassasta painetuilla kukkasilla.