Pääsiäisleivokset

{image:text}
75 g voita
½ dl sokeria
20 g kananmunaa
1/4 tl leivinjauhetta
2 dl vehnäjauhoja

täyte:

100 g appelsiinimarmeladia (paistonkestävää)
100 g vadelmamarmeladia (paistonkestävää)

500 g maitorahkaa
3/4 dl sokeria
2 kananmunaa
½ dl vanilliinikreemijauhetta
50 g voita sulatettuna

koristelu:

hyytelösokeriliuoksella pinta
kuorrutesuklaasta pajunkissoja
1. Valmista pohja sekoittamalla ainekset sekaisin. Vuoraa suorakaiteen muotoinen (esim. lasagnevuoka) leivinpaperilla ja kaulitse taikina vuoan pohjalle sopivaksi. Esipaista pohjaa +200 asteessa noin 5 minuuttia.
2. Sekoita marmeladit sekaisin ja pursota vinoviivoiksi pohjan päälle.
3. Sekoita täytteen muut ainekset sekaisin ja levitä tasaisesti mutta varovasti päälle niin että marmeladit ja pohja peittyvät.
4. Paista uunin alatasolla +200 asteessa noin 30 minuuttia.
5. Halutessasi kiehauta hytelösokerista liemi ja sivele kiiltoa piirakan pinnalle.
6. Sulata suklaa ja kiepauta leivinpaperista tötterö, spritsaa piirakan päälle pajunkissoja.