Narsissikakku

{image:text}

150 g voita
2 dl sokeria
2 kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
1½ tl leivinjauhetta
½ dl kermaa
½ dl rouhittua suklaata
1 ananasrengas kuutioina

1. Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri hyvin.
2. Lisää huoneenlämpöiset kananmunat yksitellen voimakkaasti vatkaten joukkoon.
3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää kerman kanssa vuorotellen massaan varovasti sekoittaen, lisää lopuksi ananaspalat.
4. Paista uunin alatasolla +175 asteessa noin tunti tai kunnes kakku näyttää kypsältä.
5. Kumoa hieman jäähtynyt kakku vuoastaan ja levitä kakun pinnalle sulanutta maitosuklaata.


Sulata valkosuklaata ja sivele sillä kakkuvuoan kuviopinta, nosta pakkaseen hetkeksi että suklaa kovettuu. Irroita suklaakuvio vuoasta varovasti painamalla silikonin ulkopinnalta niin että kuvio napsahtaa irti. Aseta suklaakuvio kakun pinnalle ja koristele vielä mansikalla, vadelmalla tms.