Motocross-kakku

{image:text}

1 pohja:
4 kananmunaa
1½ dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
6 dl kermaa
600 g vadelmamarmeladia

Kostutus:
6 dl 10% sokerivettä
kirsikka-aromia

Kuorrutus:
noin 500 g marsipaania

1. Valmista 3 kpl pohjia. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut jauhot siivilän läpi varovasti puhtain käsin sekoittaen. Kaada leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista uunin alatasolla +225 ast. noin 8 minuuttia. Aloita seuraavan pohjan valmistus kun olet saanut edellisen uuniin.
2. Kostuta alin pohja jäähdytetyllä sokerivedellä joka on maustettu kirsikka-aromilla.
3. Levitä vadelmamarmeladia pohjan päälle ja lisää päälle kermavaahtoa.
4. Lisää seuraava pohja ja täytä samalla tavalla.
5. Kostuta vielä ylin pohja, leikkaa kulmista paloja pois ja nosta ne kakun päälle hiekkakumpareiksi.
6. Sivele kakun pintaan ohut kermakerros.
7. Kaulitse marsipaani ja nosta kakun päälle. Koristele,”hiekka” on sihdattua kaakaojauhetta.