Meksikolainen naamio-kakku

{image:text}

1 kääretorttupohja:

4 kananmunaa
1½ dl sokeria
½ dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
½ dl kaakaojauhetta
½ tl leivinjauhetta

täyte:

5 dl vispikermaa
200 g sitruuna tuorejuuston tyyppistä kasvirasvavalmistetta
125 g kirsikkahyydykejauhetta
200 g mansikkamarmeladia

kostutus:

3 dl vaaleaa mehua

kuorrutus ja koristelu:

sokerimassaa ja marsipaania

Vatkaa lämpimät kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen.
Paista pohja uunin keskitasolla 225 asteessa noin 8 minuuttia tai kunnes pohja näyttää kypsältä. Paista tätä kakkua varten kaksi pohjaa.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita siihen sitruunatuorejuusto. Sekoita hyydykejauhe 1 dl kädenlämpöistä vettä, sekoita seos kermavaahtoon.
Laita kääretorttupohjat päällekkäin ja leikkaa ne pääkallon muotoiseksi. Kokoa kakku kostuttamalla kerrokset ja laittamalla väliin marmeladia ja kermatäytettä.
Sivele lopuksi kakun pintaan kermatäytettä ja nosta kaulittu kuorrute päälle.

Koristele kakku spritsauksilla (tämä oli Eben hommia), sokerimassasta painetuilla kukkasilla, sokerihelmillä jne. Minimuoteilla voi tehdä kaikenlaisia koristekuvioita massoista kakun pinnalle.