Mayan karkki-popsit

{image:text}

150 g valkosuklaata
2 rkl voita
3 rkl appelsiinimehua
180 g kaurakeksejä murskattuna

kuorrutus:
200 g valkosuklaata
RIKU- vihreää teejauhetta suklaan värjäämiseen

koristelu:
TuttiFrutti-crushia

Sulata suklaa ja voi, murskaa keksit. Sekoita kaikki ainekset keskenään sekaisin.
Muovaa massasta tanko ja leikkaa se 20 osaan, pyöritä palat palloiksi ja nosta ne hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.
Sulata valkosuklaa varovasti lautasella mikrossa vähin erin sekoittaen kunnes suklaa on sulanut. Värjää sulatettu suklaa vihreäksi Riku-teejauheella. Laita palloihin tikkaritikut ja kasta pallot sulatettuun suklaaseen niin että myös noin 1 cm tikkaritikun vartta kastuu jolloin suklaa estää palloa valahtamasta tikusta alas.
Ripota sulkaapallon päälle tuttifrutticrushia ja nosta pallot jääkaappiin jähmettymään.
Koristele pallot ripottamalla päälle tuttifruttirouhetta.