Gluteenitonm marjakakku

{image:text}

pohja:
4 kananmunaa
1½ dl sokeria
1 dl gluteenittomia jauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

täyte:
noin 200 g kuningatarhilloa
4 dl vispikermaa
marjoja maun mukaan

kostutus:
noin 2 dl vettä/maitoa

Reunoille:
vohvelirullia tai valkosuklaarullia

Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon siivilän läpi varovasti sekoittaen. Paista pohja uunin keskitasolla leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle +220 asteessa reilut 5 minuuttia.

Leikkaa pohja niin, että saat siitä kolmeen kerrokseen palat. Vaahdota kerma ja kostuta alin pohja, levitä sille kuningatarhilloa ja marjoja halutessasi, lisää kermavaahtoa päälle ja laita toinen pohja päälle. Täytä väli samalla tavalla ja aseta kolmas pohja päälle, kostuta se ja levitä pintaan hilloa. Aseta jäiset marjat kakun päälle ja sivele ne hyytelösokeriseoksella.
Levitä kakun reunoille kermavaahtoa ja koristele kakku valmiilla vohvelirullilla tai valkosuklaasta vuolluilla suklaarullilla.