Marjainen täytekakku

{image:text}

pohja:

* 7 munan kakkupohja

täyte:

* 4 dl GoGreen- vispikermaa
* 230 g omenamarmeladia
* 250 g mansikoita viipaloituina

kostutus:

* 3 dl maitoa

kakun päälle:

* n. 200 g mustikoita
* n. 100 g mustaherukoita
* hyytelösokeri-liuos
* valkosuklaalla spritsaus

kuorrutus:

* 200 g marsipaania
* keksin muruja tms.

1. Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan.
2. Vatkaa kerma ja kostuta alin pohja maidolla. Levitä omenamarmeladia pohjan päälle ja aseta viipaloituja mansikoita marmeladin päälle. Levitä päälle vielä kermavaahtoa.
3. Aseta toinen pohja päälle, kostuta se ja täytä samalla tavalla.
4. Aseta kolmas pohja lopuksi ja sivele pinnalle hieman marmeladia, levitä kakun reunoille hieman kermavaahtoa että saat marsipaanille hyvän tarttumapinnan.
5. Ripota kakun pinnalle mustaherukoita ja mustikoita, kiehauta hyytelösokerista pakkauksen ohjeen mukaan liemi ja sivele pullasudilla liuosta marjojen päälle.
6. Kaulitse marsipaani ja kuorruta kakun reunat sillä. Sulata valkosuklaata ja kirjoita jotain hauskaa kakun pinnalle. Ripota reunoille keksinmuruja tms. ja halutessasi voit taiteilla joukkoon vielä jonkin marsipaanihahmon.