Marjainen juustokakku

{image:text}

pohja:

200 g vaaleita keksejä
150 g voita

täyte:

600 g Philadelphia- tuorejuustoa
250 g maitorahkaa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1 dl perunajauhoja
2 tl sitruunamehua
3 kananmunaa

päälle:

200 g sekalaisia marjoja
sokeria

1. Murusta keksit ja sekoita ne pehmeän voin kanssa sekaisin. Taputtele pohja leivinpaperilla vuorattuun, halkaisijaltaan 24 cm:n irtopohjavuokaan.
2. Vatkaa Philadelphia-juusto ja maitorahka sekaisin, lisää sokerit, perunajauhot ja sitruunamehu joukkoon.
3. Sekoita kananmunat yksitellen täytteeseen. Kaada täyte pohjan päälle, ripota marjat päälle ja vielä vähän sokeria pinnalle.
4. Paista kakku uunin alatasolla 175 asteessa noin 50 minuuttia, sammuta uuni ja anna paistua vielä jälkilämmöllä noin 30-40 minuuttia.
5. Nosta jäähtynyt kakku yöksi jääkaappiin ja tarjoile se seuraavana päivänä.