pohja:
150 g digestive-keksejä
75 g margariinia
täyte:
2 dl vispikermaa
200 g philadelphia-juustoa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
250 g marjasekoitusta (mustikka, mansikka, vadelma)
5 liivatelehteä
2 rkl sitruunanmehua
päälle:
200 g vadelmia
3 liivatelehteä
2 dl vadelmamehua
1. Sulata rasva ja murskaa keksit, sekoita keskenään hyvin ja painele leivinpaperilla vuoratun halkaisijaltaan noin 22 cm irtopohjavuoan pohjalle.
2. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma, sekoita joukkoon sokerit, juusto ja marjat.
3. Kiehauta sitruunamehu, liota kylmästä vedestä puristetut liivatelehdet mehuun. Lisää liivateliuos ohuena nauhana koko ajan sekoittaen täytteeseen. Nosta kakku jääkaappiin hyytymään pariksi tunniksi.
4. Kaada täytteen päälle vadelmat. Kiehauta mehu ja liuota vedestä puristetut liivatelehdet siihen, anna jäähtyä hieman ja kaada seos vadelmien päälle.
5. Anna kakun hyytyä seuraavaan päivään ja irrota kakku varovasti vuoastaan.
Marjainen hyydykekakku
