Mansikkasydän

{image:text}

175 g voita
1 dl fariinisokeria
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
3 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 dl kookoshiutaleita

200 g paistonkestävää mansikkamarmeladia

1. Vaahdota voi ja sokerit kuohkeaksi.
2. Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti vatkaten joukkoon.
3. Sekoita vehnäjauhe, leivinjauhe ja kookoshiutaleet keskenään, lisää varovasti sekoittaen massaan.
4. Voitele ja korppujauhota pieni sydän vuoka.
5. Kaada puolet kakkumassasta vuokaan.
6. Laita marmeladi pursotinpussiin ja pursota se kakkumassan keskelle sydämen muotoiseksi.
7. Laita loput massasta vuokaan niin että marmeladisydän peittyy.
8. Paista +175 c˚ noin 45- 50 min.
9. Voit tarjota sellaisenaan, tai kuorruttaa marsipaanilla. Laita tällöin ohut kerros marmeladia marsipaanin alle.