Mansikkakakku

{image:text}

7 munan kakkupohja:
7 kananmunaa
2 ½ dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte 1:
350 g mansikoita
2 dl kermaa
200 g maitorahkaa
1 dl sokeria
2tl vaniljasokeria
5 liivatetta

Täyte 2:
400 g mango-meloni jogurttia
2 dl kermaa
100 g marianne crush-rouhetta
5 liivatetta

Kostutus:
3 dl vaaleaa mehua

Koristelu:
1 dl marmeladia/hilloa
mansikoita
hyytelösokeria
5 dl kermaa

1. Vatkaa kananmunat ja sokeri napakaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut jauhot siivilän läpi varovasti puhtain käsin sekoittaen joukkoon. Kaada massa voideltuun kakkuvuokaan. Paista uunin alatasolla +175 ast. noin 40 minuuttia.
2. Laita kaikki liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma ja sekoita siihen sokerit ja maitorahka, pilko mansikat ja lisää täytteeseen.
3. Vaahdota toisen täytteen kerma, sekoita siihen jogurtti ja crush-rouhe.
4. Kiehauta n. ½ dl vettä, purista liivatteista kylmä vesi pois ja liuota liivatteet siihen.
5. Jaa liivateneste kumpaankin täytteeseen, sekoita se ohuena nauhana kokoajan sekoittaen.
6. Laita kolmeen osaan leikatun kakkupohjan alimmainen osa kelmulla vuoratun kakkuvuoan pohjalle ja kostuta se.
7. Laita täyte 1 kakkupohjan päälle, aseta toinen kakkulevy päälle ja kostuta. Lisää toinen täyte, laita vielä kolmas pohja päälle ja kostuta.
8. Nosta kakku jääkaappiin hyytymään seuraavaan päivään.
9. Kumoa kakku tarjoilualustalle. Sivele kaun pinta ohuesti marmeladilla, asettele mansikat vieri viereen kakun päälle. sivele mansikat hyytelösokerilla (pakkauksen ohjeen mukaan).
10. Vaahdota kerma ja sivele paletilla reuna tasaiseksi. Pursota koristekuvioita tähtityllalla reunoille.