Mansikka-juustokakku

{image:text}

pohja:
200 g digestive-keksejä
80 g voita sulatettuna

täyte:
4 dl vispikermaa
400 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
6 liivatelehteä + 2 rkl sitruunamehua

päälle:
500 g mansikoita
mehua + hyytelösokeri

Murskaa keksit muruiksi. Tähän kaikista näppärin keino on minusta, kun laittaa keksit vahvaan pakastepussiin ja kaulitsee päältä--> keksit murskaantuu tosi helposti ihan pieniksikin muruiksi.
Sulata voi ja kaada se pussiin, puristele pussin ulkopuolelta niin että menevät keksimurujen kanssa sekaisin. Kaada seos leivinpaperilla vuoratun halkisijaltaan 24-25 cm:n irtopohjavuokaan. Taputa seos tasaiseksi pohjalle.
Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan. Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon tuorejuusto ja sokerit. Kuuumenna sitruunamehua esim. kupissa mikrossa, purista liivatelehdistä kylmä vesi pois ja liuota ne kuumaan sitruunamehuun. Kaada liuos ohuena nauhana täytteeseen kokoajan sekoittaen.
Kaada täyte vuokaan pohjan päälle ja nosta kakkuvuoka hetkeksi esim. pakkaseen.
Laita mansikat hyytyneen täytteen päälle, kuumenna mehu kattilassa ja lisää hyytelösokeria pakkauksen ohjeen mukaan, sivele mansikoiden pinta hyytelösokeriliuoksella.