Mansikanmakuinen Daim- suklaa

{image:text}

3 rkl voita
3 rkl vaaleaa siirappia
1 dl sokeria
1 dl mantelijauhetta
1 rkl kaakaojauhetta
20-30 tippaa mansikka-aromia

130 g maitosuklaata

1. Sulata voi paksupohjaisessa kattilassa.
2. Lisää siirappi, sokeri, mantelijauhe ja kaakaojauhe joukkoon.
3. Keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia sekoitellen kunnes seos irtoaa kattilan reunoilta. Lisää aromiaine ja sekoita hyvin.
4. Kaada seos leivinpaperille ja tasoita esim. paletilla laataksi.
5. Anna laatan kovettua kunnolla. Sulata maitosuklaa ja levitä se laatan pinnalle, tee kuvointi vetämällä suklaaseen uria.
6. Nosta jääkaappiin kovettumaan ja leikkaa veitsellä paloiksi.