Mangopullat

{image:text}

5 dl kädenlämpöistä maitoa
50 g hiivaa
2 dl sokeria
2 tl suolaa
1-2 rkl kardemummaa
200 g voita (pehmeää)
noin 14 dl vehnäjauhoja

väliin:

voita
kanelia
sokeria

päälle:

kananmunalla voitelu
mangososetta
värillistä raesokeria

Liuota hiiva huoneenlämpöiseen nesteeseen. Lisää sokeri, suola, kardemumma ja vehnäjauhot. Vaivaa ja lisää pehmeä rasva. Vaivaa taikina hyvin ja anna sen kohota. Kauli taikina levyksi, levitä päälle pehmeää voita ja ripota pinnalle kanelia & sokeria. Käri levy rullalle ja leikkaa paloiksi. Laita palat halutessasi värikkäisiin muffinssivuokiin.
Anna pullien kohota ja voitele ne kananmunalla. Paina pullien keskelle kolo, laita koloon mangososetta ja ripota reunoille värillisrä raesokeria. Paista pullat +225 asteessa noin 15 minuuttia.