Maggie-kakku

{image:text}

Simpsonin Maggien voi valmistaa kakuksi vaikkapa 1-vuotiaalle, jos vaan tykkää Simpsoneista! Kääretorttupohjista valmistuu todella nopeasti hetken päähänpistosta syntyvät kakut, varsinkin jos kaapista pitäisi käyttää jo kermoja pois. Koko kakun valmistamiseen kahden pohjan paistoineen menee noin tunti.

1 pohja:

4 kananmunaa
1½ dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

täyte:

4 dl vispikermaa
200 g kuningatar- maustettua rahkaa
2 tl vaniljasokeria
n. 250 g boysen- marjahilloa

kostutus:

3 dl sprite-limonadia

kuorrutus ja koristelu:

2 pkt vaaleansinistä sokerimassaa
1 pkt banaaninmakuista massaa
valkoista ja mustaa massaa pieniin yksityiskohtiin

Vatkaa huonennlämpöiset munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen. Paista kakkua varten 2 pohjaa, uunin keskitasolla leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle +220 asteessa noin 5-8 minuuttia.
Leikkaa pohjat kahteen osaan ja laita kolme pohjaa päällekkäin, leikkaa viimeisestä pohjapalasta kädet, kohota kasvoja jne. Leikkaa kolme pohjaa Maggien muotoiseksi.
Vatkaa kerma ja sekoita joukkoon rahka ja sokeri.
Kostita alin pohja, levitä hilloa päälle ja lopuksi kermatäytettä. Jatka kunnes kerrokset ovat koottu. Levitä kermatäytettä lopuksi kakun päälle ennen kuorrutusta.