Lohikakku

{image:text}

* n. 400 g vuokaleipää

täyte:

* 50 g oranssia paprikaa pienenä hakkeena
* 1 pieni (50 g) punasipuli silputtuna
* 300 g katkarapu- tuorejuustoa
* 200 g créme fraichea
* 200 g lämminsavulohta pilkottuna
* 100 g katkarapuja pilkottuna
* 100 g raejuustoa (Keso)
* ½ ruukku tilliä silputtuna
* 1 rkl sitruunamehua
* ripaus mustapippuria

kostutus:

* 4 dl kasvislientä

kouorrutus:

* 200 g ruohosipuli- tuorejuustoa
* 100 g katkarapu- tuorejuustoa

koristelu:

* kylmäsavulohta
* tuorekurkkua
* paprikaa
* herneenversoja

1. Keitä kostutusvesi hyvissä ajoin ja jäähdytä se kylmässä.
2. Valmista täyte sekoittamalla kaikki aineet keskenään sekaisin.
3. Leikkaa leivistä reunat pois ja aseta alin kerros leipiä tuorekelmun päälle.
4. Kostuta leivät ja laita täytettä leipien päälle. Laita toinen kerros leipiä täytteen päälle, kostuta ja laita täytettä. Jatka näin kunnes kaikki leivät ja täytteet on käyetty, kostuta vielä ylin leipäkerros ja kääri kakku kelmuun.
5. Nosta kakku jääkaappiin megevöitymään yön yli, käännä kakkua välillä jääkaapissa jotta kostutuksesta tulee tasainen.
6. Seuraavana päivänä laita kakku tarjoilualustalle, kuorruta, koristele ja nauti!