Liisa ihmemaassa- kakku

{image:text}

3 pohjaa:

800 g munia (noin 13 kpl)
560 g sokeria
560 g vehnäjauhoja

täyte:

1,2 litraa vispikermaa
200 g valkosuklaata
400-500 g kuningatarhilloa

kostutus:

8 dl 10 % sokerivettä

kuorrutus:

eri värisiä sokerimassoja

Täytä ja kostuta kakku, matalan harjoittelupohjan voi kuorruttaa sokerimassalla kakun alustaksi.
Jos haluaa pelata varman päälle niin täytteen voi valmistaa hyydytettynä eli moussena. Silloin täytteestä tulee napakampaa ja kakku pysyy ruodussaan hyvin.

Kerroskakun tukena voi käyttää myös kakkutukia.



Paista pohjat halkaisijaltaan 26 cm:n, 22 cm:n ja 18 cm:n reunavuoissa. Laita vuoat leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle ja säädä vuoat haluttuun mittaan.




Pelikortit voi valmistaa valkoisesta kuorrutteesta ja yksityiskohdat tehdä minimuoteilla. Kun valmistaa paljon eri koristeita, kannattaa värjätä valkoista sokerimassaa sitä mukaa tarvittavan väriseksi, niin massaa ei jää kuivumaan turhaan.