Tähtikakku

{image:text}

vaaleaa paahtoleipää
tummaa vuokaleipää

täyte 1:
200 g kermaviiliä
200 g ruohosipulituorejuustoa
150 g emmental-juustoraastetta
400 g palvikinkkua silputtuna
1 punainen paprika silputtuna
1 ruukku ruohosipulia silputtuna
1 dl majoneesia
1-2 rkl sinappia

täyte 2:
200 g wanhanajan maksamakkaraa
1 iso suolakurkku

kostutus:
noin 3-4 dl lihalientä

kuorrutus:
400 g ruohosipulituorejuustoa

koristelu:
persiljaa
kinkkua
viinirypäleitä
maissia
meetwurstia

1. Leikkaa leivistä reunat pois, vuoraa pyöreä halkaisijaltaan 22-24 cm kakkuvuoka kelmulla.
2. Valmista täyte 1 sekoittamalla ainekset keskenään. Sekoita sauvasekoittimella 2 täytteen ainekset keskenään.
3. Laita tumma leipäkerros vuoan pohjalle ja kostuta. Leipiä voi leikata ja murtaa niin, että niistämuodostuu pyöreä pohja.
4. Levitä puolet täytteen 1 määrästä leipäkerroksen päälle.
5. Laita vaalea leipäkerros ja kostuta ne. Levitä täyte 2 kokonaan leipien päälle.
6. Lisää tumma leipäkerros päälle, kostuta ja levitä loput täytteestä 1 leipien päälle.
7. Lisää vielä viimenen leipäkerros päälle ja kostuta. Nosta kelmu vuoan ympäriltä kakun päälle ja nosta kakku jääkaappiin yön yli maustumaan.
8. Kumoa kakku seuraavana päivänä tarjoilualustalle. Kuorrute tuorejuuston voi pyöräyttää sauvasekoittimella, jolloin sitä on helppo levittää kakun päälle.
9. Piirrä veitsellä tähden ääriviivat kakkuun. Levitä tähden ulkopuolelle meetwurstisilppua ja kakun sivuille kinkkusilppua.Aseta kinkkurullia tähden muotoon, ripota päälle maissia. Lisää tähden ulkopuolelle viinirypäleitä ja persiljaa.