Liha-autokakku

{image:text}

* 20 palaa vehnä/sekapaahto-leipää

täyte:

* 1 suolakurkku
* 200 g palvikinkkua
* 1 pieni tai ½ suuri punainen paprika
* 200 g ruohosipulituorejuustoa
* 100 g Wanhanajan maksamakkaraa
* 200 g créme fraichea
* 1 rkl sinappia
* 100 j emmental-juustoraastetta

kostutus:

* n. 4 dl lihalientä

kuorrutus:

* 200 g koskenlaskija-sulatejuustoa
* 100 g majoneesia

koristelu:

* palvikinkkua,
* salaattia
* viinirypäleitä
* herneenversoa
* persiljaa
* tomaattia

1. Keitä kostutusvesi mielellään ed. päivänä ja anna sen jäähtyä hyvin, säilytä jääkaapissa.
2. Valmista täyte pilkkomalla suolakurkku, paprika ja palvikinkku pieniksi paloiksi, sekoita mut täytteen ainekset sähkövatkaimella joukkoon.
3. Leikkaa leivistä reunat pois ja vuoraa kakkuvuoka tuorekelmulla. Laita alimmaksi pari leipäpalaa ja kostuta ne. Levitä täytettä päälle ja laita toinen kerros leipää. Kostuta ne ja täytä kakku samalla tavalla niin että ylimäikseksi jää leipäkerros. Kääri kelmu päälle ja nosta kakku jääkaappiin yön yli.
4. Kumoa kakku seuraavana päivänä. Sekoita sulatejuusto ja majoneesi sekaisin, kuorruta sillä kakku. Koristele kakku salaatinlehdillä, kinkkusiivuilla, herneenversoilla ym.