Kreikkalainen voileipäkakku

{image:text}

27 kpl vaaleaa paahtoleipää

täyte 1:
½ dl aurinkokuivattuja tomaatteja pienittynä
½ dl punasipulia silputtuna
½ dl tuorekurkkua pienittynä
200 g tomaatti- basilika tuorejuustoa
150 g ranskankermaa

täyte 2:
100 g fetajuustoa
100 g kurkkusalaattia
250 g maitorahkaa

kostutus:
4 dl maitoa

kuorrutus:
200 g oliivi- tuorejuustoa (Philadelphia)
1 dl majoneesia

koristelu:
100 g fetajuustoa
1 dl juustoraastetta
jäävuori salaattia
mustia kivettömiä oliiveja
kirsikka tomaatteja
tuorekurkkusiivuja
punasipulia
herneenversoja

1. Leikkaa leivistä reunat pois ja aseta tuorekelmun päälle 9 kpl 3 x 3. Kostuta leivät.
2. Valmista täytteet sekoittamalla ainekset keskenään. Levitä täyte 1 leipien päälle.
3. Aseta uusi leipäkerros päälle, kostuta.
4. Levitä täyte 2 leipien päälle, laita viimeinen leipäkerros päälle ja kostuta.
5. Kääri kelmut kakun ympäriltä päälle ja nosta jääkaappiin maustumaan ainakin muutamaksi tunniksi.
6. Sekoita kuorrutteen ainekset sekaisin ja levitä paletilla kakun päälle.
7. Koristele kakku ja herkuttele!