Kosintakakku

{image:text}
pohja:
4 kananmunaa
1½ dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
3 rkl tummaa kaakaojauhetta
1½ tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
50 g suklaata
50 g voita

täyte:
2 dl vispikermaa
200 g vaniljarahkaa
½ pss Wienernougat-rouhetta
3 rkl sokeria
2 rkl kahvilikööriä
4 liivatelehteä

n. ½ prk pähkinäsuklaalevitettä

kostutus:
appelsiinimehua

kuorrutus:
2 dl vispikermaa
3 rkl mansikkatomusokeria

valkosuklaarullat:
300 g valkosuklaata
vaaleanpunaista tomuväriä

koristeet:
sokerimassasta tehty sormusrasia
sokerimassa-kyyhkyset

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne varovasti sekoittaen massaan.
Sulata voi ja suklaa, kääntele ne lopuksi varovasti sekoittaen joukkoon. Paista kakku sydämenmuotoisessa vuoassa uunin alatasolla +175 asteessa 30 minuuttia.
Leikkaa jäähtynyt kakkupohja kolmeen kerrokseen, vuoraa kakkuvuoka tuorekelmulla ja aseta yksi pohja vuoan pohjalle. Kostuta pohja appelsiinimehulla.
Valmista täyte. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon vaniljarahka, Wienernougat-rouhe, sulatettu valkosuklaa ja sokeri.
Kuumenna kahvilikööri mikrossa lasissa, purista liivatelehdistä kylmä vesi pois ja liuota ne kuumaan kahvilikööriin.
Kaada liuos nauhana täytteeseen kokoajan sekoittaen.
Levitä kostutetun kakkupohjan päälle ohut kerros pähkinälevitettä ja kaada puolet wienernougat-täytteestä päälle.
Laita toinen kakkupohja päälle, kostuta se ja levitä päälle ohut kerros pähkinälevitettä sekä loput täytteestä. laita viimeinen kakkupohja päälle,
kostuta se ja nosta kakku jääkaappiin yön yli tai muutamaksi tunniksi hyytymään.
Vaahdota kerma ja mausta se mansikkatomusokerilla, jolloin kermavaahto saa hennon vaaleanpunaisen värin.
Levitä kermavaahto kakun päälle.
Sulata valkosuklaa varovasti mikrossa lautasella vähin erin sekoitellen, kunnes sukla on sulanut. Värjää valkosuklaa vaaleanpunaisella tomuvärillä.
Kaada sulanut suklaa leivinpaperin päälle laakealle astialle ja nosta astia hetkeksi jääkaappiin.
Vuole leveällä veitsellä suklaasta rullia ja koristele niillä kakku.
Päälle voi valmistaa sokerimassasta tehdyn sormusrasian ja sokerimassasta tehdyt kyyhkyset.