Korvapuustit

{image:text}

5 dl maitoa
50 g hiivaa
2 dl sokeria
2 tl suolaa
1 rkl kardemummaa
1 dl mantelijauhoja
200 g voita
n. 12- 14 dl vehnäjauhoja

1. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Lisää hiiva, sokeri, suola, kardemumma, mantelijauhot ja vehnäjauhot. Vaivaa hieman ja lisää pehmeä voi.
2. Vaivaa taikina hyvin. Puolita taikina ja riivaa kahdeksi palloksi. Anna levätä kunnolla.
3. Leivo korvapuusteiksi. Kaulitse taikina ja levitä sille voita ja kanelisokeria..
4. Rullaa ja leikkaa paloiksi. Paina korvapuusteiksi, kohota liinan alla. Paista +225 ast. noin 15-20 min. tai kunnes pullat näyttävät kypsiltä.


Pullataikinasta voi painaa myös isoilla pikkuleipämuoteilla kivan muotoisia pullia!