Kirsikkaiset leivokset

{image:text}

130 g suklaata

täyte:
1 dl vispikermaa
100 g kuningatar-tuorejuustoa
säilykekirsikoita

jaffa-keksejä

1. Sulata paloiteltu suklaa mikrossa lautasella ensin 40 sekuntia, sitten 10 sekuntia kerrallaan välillä sekoittaen kunnes suklaa on sulanut.
2. Voitele silikonivuoan sisäpinnat suklaalla ja nosta leivosmuotti pakkaseen täytteen valmistamisen ajaksi.
3. Vaahdota kerma ja sekoita tuorejuuston kanssa sekaisin. Pursota täytettä hieman jokaisen vuoan pohjalle, lisää kirsikka ja pursota täytettä päälle.
4. Kumoa jokainen leivos painamalla pohjasta varovasti, laita leivokset jaffa-keksien päälle.
5. Sulata valkosuklaata ja spritsaaleivosten päälle, koristele kirsikoilla.