Kirsikka-valkosuklaa pikkuleivät

{image:text}

Nämä pikkuleivät valmistuvat aika nopeasti loppuun asti, kirsikkahillo antaa ihanan pirteän maun makean valkosuklaan lisäksi. Oikea kirsikka pikkuleivän päällä olisi piste i:n päällä kahvipöydässä.

Pikkuleivät voi leikata kolmioiksi, neliöiksi, suorakaiteen muotoisiksi tai epämääräisiksi kuvioiksi. Ohjeesta tulee aika paljon pikkuleipiä ja tietysti riippuu minkäkokoisia niistä leikkaa.

200 g voita
2 dl sokeria
2 kananmunaa
5 dl vehnäjauhoja
1 dl mantelijauhoja
1 tl leivinjauhetta

päälle:

300 g kirsikkahilloa (Pirkka)
130 g valkosuklaata

Sekoita kaikki pohjan ainekset keskenään sekaisin ja levitä se leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle.
Paista pohjaa uunin keskitasolla +225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.
Levitä jäähtyneen pohjan päälle kirsikkahillo. Sulata suklaa ja valuta se hillon päälle. Nosta pelti jääkaappiin kunnes suklaa on kovettunut.
Leikkaa pikkuleivät sopiviksi paloiksi.