ALE 20 %
  • Kirja- Unelmakakut

Kirja- Unelmakakut

Hinta: 19,90 24,90 €
Määrä: kpl

Runsas ja monipuolinen kirja paljastaa juhlapöydän näyttävimpien herkkujen salat!

Unelmakakut-kirja ilmestyi helmikuussa 2008 ja siitä on otettu jo useita painoksia! Kirja on leivonnan perusteos joka kestää vuosikausia:
Upeita fantasiakakkuja, moderneja voileipäkakkuja, ihania leivoksia... Runsas ja monipuolinen kirja paljastaa juhlapöydän näyttävimpien herkkujen salat.
Tämän uudenlaisen leivontakirjan avulla herkullisista kakuista saa luotua nyt myös uskomattomia visuaalisia nautintoja. Selkeiden ja vaihe vaiheelta etenevien ohjeiden ansiosta aloittelijakin uskaltautuu käsittelemään ja muovailemaan marsipaania ja kokeilemaan vaikkapa Tatu ja Patu -kakkua, mustekalakakkua tai autokakkua.
Aluksi kerrotaan erilaisista kakkupohjista, ainesosien määristä, kostutuksesta, täyttämisestä sekä kerman ja monenlaisten kuorrutteiden käytöstä. Jokaisen luvun aloittaa lisäksi perustietopaketti juuri sen lajin leivonnaisista.
Mukana on sopivia ohjeita kokemattomillekin leipojille, mutta myös konkarit saavat uutta haastetta fantasiakoristeista ja vaikkapa moderneista voileipäkakuista.

Reseptejä on yhteensä noin 70, ja kirjan leivonnaiset ja makeiset on esitelty upein valokuvin. Osaan ohjeista on liitetty tee näin -kuvasarjat, jotka takaavat onnistuneen lopputuloksen.
Noin 240 sivua, suomenkielinen, koko 200 x 220 mm. Neliväriset kuvat Jorma Marstio.