Kinuskikakku

{image:text}

pohja:

* 50 g voita sulatettuna
* 100 g kaurakeksejä muruina

täyte:

* 4 dl Go Green- vispikermaa
* 200 g vanilja-tuorejuustoa
* ½ dl sokeria
* 4 liivatelehteä
* toffeekastiketta (Dr.Oetker)

1. Sekoita pohjan ainekset keskenään ja taputtele leivinpaperilla pingoitetun halkaisijaltaan 20 cm:n irtopohjavuoan pohjalle. Jos haluat käyttää reunakalvoja siistin reunan saamiseksi, lisää se kakkuvuoan sisäreunaan tässä vaiheessa.
2. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan noin 5-10 minuutiksi. Valmista täyte vaahdottamalla kerma, lisää vaniljan makuinen kasvirasvalevite ja sokeri joukkoon.
3. Kuumenna tilkka vettä (noin 1½ rkl) kupissa mikrossa ja purista pehmeistä liivatteista vesi pois, liuota liivatelehdet kuumaan veteen. Lisää liivateseos ohuena nauhana täytteeseen kokoajan sekoittaen, kaada puolet täytteestä vuokaan pohjan päälle.
4. Pursota toffeekastiketta täytteen päälle ja lisää loput täytteestä vuokaan, pursota pinnallekin toffeekastiketta.
5. Nosta kakku kylmään hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.