Kinkkupiirakka aurajuustolla

{image:text}

Piirakat maistuvat aina, ja kahta en mielellään vaihda: toinen on pohja-ohje joka on hyväksi havaittu ja aurajuustoa joka maistuu aina & kaikkialla!

pohja:

* 125 g voita
* 2,2 dl vehnäjauhoja
* ½ tl leivinjauhetta
* 125 g maitorahkaa

pohjan päälle:

* 2,5 dl sipulisekoitus- cuisinea
* 200 g juustoraastetta
* 1 kananmuna

täyte:

* 150 g palvikinkkua pieninä paloina
* 1 punasipuli silputtuna

päälle:

* aurajuustoa ripoteltuna
* juustoraastetta

paiston jäkeen:

* ruohosipulia saksittuna

1. Nypi sekoitetut jauhot pehmeään voihin ja sekoita maitorahka joukkoon. Taputa taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle.
2. Sekoita cuisine, juustoraaste ja kananmuna keskenään, kaada seos pohjan päälle.
3. Ripota pilkottu kinkku ja sipulit päälle, murustele aurajuustoa ja juustoraastetta pinnalle, paista piirakka uunin alatasolla 200 asteessa noin 25-30 minuuttia tai kunnes piirakka näyttää kypsältä. Saksi pinnalle ruohosipulia ja herkuttele iltapäiväkahvin kanssa!